Loco Coco Nuts (16+)

27,95
7 stuk(s)
+

   3-12    16+   30 min  1/10

Dit kaartspel is de Nederlandse versie van Cards against Humanity.

Het spel is bedoeld voor volwassenen, bedacht door een stel pubers en gemaakt door kleuters.

Loco Coco Nuts is een partyspel waar je combinaties vormt van zinnen met woorden. Sexualiteit, racisme, politiek, familie, alles is mogelijk.  Het motto van dit spel is: "Je kunt overal grappen over maken, maar niet iedereen vind ze leuk".
De verteller van de ronde neemt een blauwe kaart en leest de zin op. Op de plaats van de streep zegt iets als "puntje, puntje puntje" of "spatie". De andere spelers kiezen uit hun hand het meest geschikte antwoord om hier in te vullen. De verteller leest vervolgens alle antwoorden hardop voor, en kiest het beste antwoord.

Bekijk hieronder een review van dit spel om voorbeelden te zien hoe het speelt.


  • 468 Woord-kaarten
  • 132 Zin-kaarten 
  • Spelregels

Loco Coco Nuts is een hilarische activiteit, mits gespeeld met het juiste publiek. Het is eigenlijk geen spel te noemen omdat het spelelement er helemaal niet toe doet. 

Dit spel stelt je in staat om grappen te maken waar je anders geen grappen over kunt maken. Er komen grappen naar boven die je normaal verwacht bij de minst correcte cabaretiers van Nederland. Platvloers, racistisch, vrouw- en man-onvriendelijk, politiek incorrect, het komt allemaal langs. 

Ik raad dit spel aan, als jouw (vrienden)groep hier open voor staat. Het is absoluut een activiteit die je niet zomaar met vreemden, of collega's kunt doen. De kans dat iemand hier niet op zit te wachten en je hem of haar kwetst is namelijk behoorlijk aanwezig.

\staat jouw groep hier wel voor open, dan zul je gieren van het lachen om de vreemde, typisch Nederlandse, combinaties. Ik heb de Engelse variant (Cards Against Humanity) ook gespeeld. Loco Coco Nuts heeft echter heel veel typisch Nederlandse toevoegingen die je (hoogstwaarschijnlijk) wel herkent. 


Ralf