Celestia - a little initiative

9,95
3 stuk(s)
+

Nu kun je je vliegboot verlaten met behulp van de roeiboot. Maar er is slechts plaats voor één, dus je moet je haasten om het snelst aan boord te klimmen. Maar is het wel een goed idee om alleen verder te reizen? 

Als pasagier kun je door het spelen van de juiste kaart laten weten dat je de reis alleen voortzet zodra je merkt dat de stemming zich tegen je keert. Vanaf dat moment zijn beide voertuigen na elkaar aan de beurt. De vliegboot gaat als eerste naar het volgende eiland, gevolgd door de roeiboot, totdat beide crashen.

Afhankelijk van de kaart die gebruikt is om aan boord te klimmen mag de schipper van de roeiboot een bepaalde kleur dobbelsteen negeren.

De kapitein mag ook ook de moed opgeven en lafhartig er voor kiezen om de boot in te gaan. Het leiderschap van de vliegboot gat dan over naar de volgende speler.

Aanvullende extra kaarten in deze uitbreiding stellen de spelers in staat om in de hand van de tegenspelers te gluren, het commando aan iemand anders over te dragen, of hun complete hand te wisselen.

Bereid je voor op nog meer interactie, spanning en verassingen in deze uitbreiding van Celestia

We zijn er nog niet aan toegekomen om de componenten van dit spel te beschrijven.

Op dit moment is er nog geen recensie geschreven voor dit spel. Deze zal spoedig volgen. Bent u benieuwd waarom dit spel geselecteerd is voor onze webwinkel? Bel dan gerust!